Sinop Erfelek Selaleleri - Erfelek Tatlica Selaleleri Hayran Birakiyor - .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz.

Sinop Erfelek Selaleleri - Erfelek Tatlica Selaleleri Hayran Birakiyor - .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz.. Erfelek tatlıca şelaleleri'nde su merdiven şeklinde, kademe kademe akıyor. Sinop erfelek üzerine 3 yorum. Erfelek şelaleleri 2 kilometre uzunluğundaki bir vadi içerisinde yer almaktadır. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Erfelek şelaleleri, tam 28 tane şelaleden oluşan bir doğal cennet ve bence en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması.

.bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız; Sinop'ta en sevdiğim yerlerden biri olan tatlıca şelaleleri kesinlikle görülmeye değer. Sinop il sınırları içerisinde cennetten bir parça gizlenmiş olan erfelek şelaleleri, karadeniz'i anlatan bir doğal güzelliktir. Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km. .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz.

Nilgun Ozdemir Sinop Erfelek Tatlica Selaleleri Temizlik
Nilgun Ozdemir Sinop Erfelek Tatlica Selaleleri Temizlik from 2.bp.blogspot.com
Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Koyu * i̇nce burun 3. Her ne kadar şelaleleri gezerken kaygan ve düşme tehlikesi uyarısında bulunsalar da 15. Gün (30 ağustos pazar ) * sabah otelde kahvaltı * erfelek tatlıca şelaleri ve dönüş. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz. Sinop'ta en sevdiğim yerlerden biri olan tatlıca şelaleleri kesinlikle görülmeye değer. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşuyor erfelek tatlıca şelaleleri… yıllık ortalama 200 bini aşkın yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor.

Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km.

Diğer isimlerinin geldiği yerse tatlıca köyü yakınında olmasıdır. İl merkezine 42 kilometre uzaklıkta, erfelek i̇lçesi tatlıca köyü sınırları içersindedir. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Erfelek tatlıca şelaleleri'nde su merdiven şeklinde, kademe kademe akıyor. Sinop erfelek takım şelaleleri, 1997 yılında erfelek barajı'nın yol yapım çalışmaları sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve turizme kazandırılmıştır. Ana sayfa / yurt i̇çi turlar / karadeniz / sinop erfelek şelaleleri çadır kampı 1 gece 2 gün. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Tatlıca şelaleleri tabiat parkı içinde kamp atmak yasak. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. .bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız;

1.008 beğenme · 141 kişi bunun hakkında konuşuyor. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. İl merkezine 42 kilometre uzaklıkta, erfelek i̇lçesi tatlıca köyü sınırları içersindedir. Bu arada sinop'taki i̇naltı mağarası'nı da ziyaret etmeyi unutmayın. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.

Erfelek Selalesi Tatlica Selaleleri Tabiat Parki Nerede Gezgin Sitesi
Erfelek Selalesi Tatlica Selaleleri Tabiat Parki Nerede Gezgin Sitesi from gezginsitesi.com
Erfelek şelaleleri sinop il merkezine 44 km olup erfelek ilçesine uzaklığı 32 km dir. Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km. Erfelek tatlıca şelaleleri'nde su merdiven şeklinde, kademe kademe akıyor. Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek barajı' nın yapımının. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Erfelek şelaleleri'nin kaynağı şelalelerin yaklaşık 1 kilometre yukarısında bulunmaktadır.

Gün (30 ağustos pazar ) * sabah otelde kahvaltı * erfelek tatlıca şelaleri ve dönüş.

Erfelek tatlıca şelaleleri / sinop doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek barajı' nın yapımının. 1.008 beğenme · 141 kişi bunun hakkında konuşuyor. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Birçok doğa harikasını bünyesinde toplamış olan karadeniz bölgesi'nin, sinop ilinde yer alıyor erfelek tatlıca şelaleleri. Her ne kadar şelaleleri gezerken kaygan ve düşme tehlikesi uyarısında bulunsalar da 15. Diğer isimlerinin geldiği yerse tatlıca köyü yakınında olmasıdır. Erfelek tatlıca şelaleleri'nde su merdiven şeklinde, kademe kademe akıyor. Erfelek şelaleleri 2 kilometre uzunluğundaki bir vadi içerisinde yer almaktadır. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. Öncelikle özel araç olmadan erfelek şelaleleri'ne gitmek isteyenlerin nasıl gideceklerini tarif edeyim. Erfelek tatlıca şelaleleri, şirin ilimiz sinop 'un erfelek ilçesinin tatlıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Sinop erfelek tatlıca şelaleleri.türkiye nin tek takım.

Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Minibüs ve otobüs kullanmak isteyenler; Sinop erfelek takım şelaleleri, 1997 yılında erfelek barajı'nın yol yapım çalışmaları sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve turizme kazandırılmıştır. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Erfelek ilçesi tatlıca köyü sınırları içindedir.

Sinop Erfelek Tatlica Selaleleri Kamp Ve Gezi Rehberi Kamp Yerleri
Sinop Erfelek Tatlica Selaleleri Kamp Ve Gezi Rehberi Kamp Yerleri from www.kampyerleri.org
Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Bu arada sinop'taki i̇naltı mağarası'nı da ziyaret etmeyi unutmayın. .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz. Erfelek şelaleleri'nin kaynağı şelalelerin yaklaşık 1 kilometre yukarısında bulunmaktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşuyor erfelek tatlıca şelaleleri… yıllık ortalama 200 bini aşkın yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Erfelek tatlıca şelaleleri, şirin ilimiz sinop 'un erfelek ilçesinin tatlıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. 1.008 beğenme · 141 kişi bunun hakkında konuşuyor. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir.

Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km.

.şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. 1.008 beğenme · 141 kişi bunun hakkında konuşuyor. Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşuyor erfelek tatlıca şelaleleri… yıllık ortalama 200 bini aşkın yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Sinop'ta en sevdiğim yerlerden biri olan tatlıca şelaleleri kesinlikle görülmeye değer. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. .bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız; Gün (30 ağustos pazar ) * sabah otelde kahvaltı * erfelek tatlıca şelaleri ve dönüş. Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi. Birçok doğa harikasını bünyesinde toplamış olan karadeniz bölgesi'nin, sinop ilinde yer alıyor erfelek tatlıca şelaleleri. Minibüs ve otobüs kullanmak isteyenler;

Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz sinop sel. İl merkezine 42 kilometre uzaklıkta, erfelek i̇lçesi tatlıca köyü sınırları içersindedir.

Posting Komentar

0 Komentar